Home Decor

A Hillside House In Indonesia [Video]

On a rocky hill in Senggigi, Batu Layar, Indonesia, a steeply contoured 1600 square metre plot has become the new home of a young couple and their three children. Created by Wahana Architects, the home has a 1200 square metre build area that beds snugly into its contoured environment. With a rise of around 25 metres from the main road, the Hill House gains terrific views over an ocean panorama. Mature trees and shrubs grow all around the terrain, creating a lush green cocoon from higher ground. A swimming pool aligns with the open horizon, along with a wide sun terrace and outdoor living areas. Stay till the end for floor plans and a video tour.

Check out the home tour video:

Be sure to subscribe to Home Designing on Youtube for regular architecture and design videos.

Recommended Reading:  Luxury Brazilian Hillside Home By The Sea

Did you like this article?

Share it on any of the following social media channels below to give us your vote. Your feedback helps us improve.

Source link

Show More

admin

Makes Noise is a blog where you can find all the juicy details on a variety of topics including health and fitness, technology, lifestyle, entertainment, love and relationships, beauty and makeup, sports and so much more. The blog is updated regularly to make sure you have all the latest and greatest information on the topics that matter most to you.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button